Den nye persondataforordning - i et internt perspektiv

 
30. oktober 2017 - Kl. 13:00 - 16:30

Tilmeld dig her eller send en mail til Anja@IntraTeam.dk

I samarbejde med Bech-Bruun holder Intra2 og IntraTeam denne tema-eftermiddag om den nye persondataforordning og dens konsekvenser for intranet og digitale arbejdspladser.

Vi sætter fokus på de skærpede krav til bl.a. håndtering af medarbejders persondata, fotos, indhold på virksomhedens medier og de strammere dokumentationskrav.

Lovteksten er over 200 sider, men hvad er vigtigt i forhold til lige præcis dine arbejdsopgaver? På arrangementet få du et godt indspark til, hvilke dele af loven du som intranet-, HR- eller kommunikationsansvarlig bør kende til.

Senioradvokat Susanne Stougaard fra Bech-Bruun er dagens ekspert og oplægsholder. Derudover vil der også være et par cases på programmet fra virksomheder, der allerede gjort sig sine erfaringer med den nye lov og kan give et par gode råd med på vejen.

Stil spørgsmål på forhånd

Du får mulighed for at sende spørgsmål til emnet inden arrangementet. Vi vil gøre vores bedste for, at flest mulige spørgsmål bliver besvaret på dagen.

Persondataforordningen træder i kraft 25. maj 2018.

Program 

13.00 - Velkomst 

13.15 - Oplæg fra Senioradvokat Susanne Stougaard

Susanne Stougaard fortæller om de skærpede krav, som GDPR medfører, herunder krav til dokumentation, privacy politikker, DPO, databehandleraftaler mv. Herudover kommer hun ind på håndtering af medarbejdernes persondata, fotos og indhold på virksomhedens medier. 

Susanne har flere års erfaring i at rådgive danske og udenlandske virksomheder og offentlige myndigheder om persondataret, herunder rådgive om og drive persondata compliance projekter. Med en baggrund inden for arbejds- og ansættelsesret har hun indgående kendskab til HR-relateret persondata.

14.45 - Eftermiddagssnack

15.00 - TDC - Gennemsigtighed via intranettet

Advokat Line Budttz Pedersen fortæller, hvordan TCD bruger intranettet til at opfylde oplysningspligten. De har blandt andet lavet en side om, hvilke persondata der følger en medarbejder lige fra rekruttering til afvikling, samt hvordan de bruger medarbejdernes persondata.

15.30 - SEAS-NVE – Få hele virksomheden med

Hos SEAS-NVE har de grebet den nye persondataforordning an med nytænkning og humor, når det kommer til kommunikation. Kommunikationskonsulent Malene Kobbernagel, står i spidsen for en større intern kommunikationskampagne for at udbrede kendskabet og motivere medarbejderne til at komme i gang med at implementere de nye regler.

Sammen med Malene kommer også Christina Okholm, jurist i HR-afdelingen og fortæller om, hvordan de har håndteret deres arbejde med og ansvar for medarbejdernes persondata.

16.15 - Afslutning på dagen – debat og videndeling

16.30 - Tak for i dag og på gensyn 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ordstyrer og facilitator: cand.comm Mads Richard Møller, Intra2

Arrangement i samarbejde med Intra2. 

Tilmeld dig her eller send en mail til Anja@IntraTeam.dk

  Efter 25. september
Medlemmer* Kr. 1.195,-
Øvrige Kr. 1.695,-

 Priser i danske kroner og ex. moms. 

*Medlemskab af IntraTeam netværksgruppe, Intra2 virksomhedsmedlemskab eller Intra2 individuelt medlemskab.

Vi tager forbehold for ændringer. 

Du vil automatisk få en profil på IntraTeam.dk samt IntraTeams nyhedsbrev, når du tilmelder dig et arrangement hos IntraTeam. Du kan til hver en tid framelde dig igen. 

Tilmeldingen er bindende 14 dage før arrangementet. Pladsen kan overdrages til en kollega. Ved afmelding inden 14 dage før arrangement betales 10% af prisen til administration.


Værts navn: 
Susanne Stougaard

 

 

 

Feedback Form