Nye intranet og digitale arbejdspladser

 
31. maj 2018 - Kl. 09:00 - 16:00

Dette års arrangement i Jylland har fokus på nye intranet og digitale arbejdspladser. Forskellige virksomhedstyper fortæller om deres vej mod nyt intranet. De fortæller om både de gode og mindre heldige erfaringer og fremviser det endelige resultat.

Dagens program

09.00 - Registrering

09.30 - Velkomst

v/IntraTeam

09.40 - Danfoss 

Indlægsbeskrivelse følger.

v/Hanne Schou, Danfoss

10.30 - Pause

10.50 - Office 365 med sky og Wizdom

Køb – installer – konverter – kør. Så nemt er det jo bare, når man køber en pakke Office365 og topper den op med Wizdoms byggeklodser. Opskriften på et nyt intranet har aldrig været lettere. Eller er det bare en salgsskrøne?

Kræftens Bekæmpelse serverede i november 2017 et nyt intranet for de ca. 800 kolleger på Strandboulevarden i København og rundt om på de forskellige områdekontorer i hele landet. Et nyhedsorienteret, dialogbaseret og mobilt Insite, hvor et redaktørkorps i bedste organisationsånd har været medinddraget under hele forløbet, men hvor ressourcerne til implementeringen rent faktisk var på et absolut minimum. Hør, hvorfor det lykkedes at blive nomineret og få andenpladsen til IntranetPrisen 2018 – men også hvorfor lanceringen blev udskudt i 5 måneder. 

v/Anne Molbech-Kuskner, Kræftens Bekæmpelse 

11.40 - Pause

11.50 - Opskriften på et brugervenligt intranet

I juni 2016 gik SE Koncernen i luften med et redesignet intranet. Det nye er blandt andet designet til at skulle kunne udvikle sig i takt med, at virksomheden ændrer sig. Brugervenlighed var i højsædet under hele fasen, og det har givet resultater. Hør om tankerne og processen bag, hvordan det er gået her to år efter lancering, og hvorfor det godt kan betale sig at kræse om design såvel som funktionalitet.

v/Maria Bech Christensen, SE

12.20 - Lightning talk 

Her partner får 300 sekunder til at præsentere sig i:

12.30 - Frokost

13.00 - Fra Lotus Notes til Office 365

Grundfos’ intranet har siden 1999 kørt på en hjemmestrikket Lotus Notes løsning. Med beslutningen om at skifte til Office 365 med en IntraActive løsning ovenpå er der igangsat et omfattende projekt i en international virksomhed med 18.000 ansatte. Hvordan går man ombord i en opgave af den størrelsesorden, og hvad skal der til for at føre den til ende? Hvilke udfordringer er de vigtigste at få løst på kort og længere sigt? Hør om nogle af processerne og få en rundtur på intranettet, der startede i første version i december 2017.

v/Birgit Kristensen, Grundfos

14.00 - POLintra - Vinder af IntranetPrisen 2018

Politiet har lanceret et nyt intranet. Det er ikke mobilt. Det er ikke særligt socialt, men det er hamrende seriøst. Kom med en tur bag facaden og se et intranet, der er et uundværligt arbejdsredskab i en meget mobil organisation. Se kreative løsninger på visning af indholdet og få inspiration til implementering. Indholdet på POLintra udmærker sig ved at være understøttet af komplet tagging og fokus på effektiv søgning som en topprioritet. Få også indblik i, hvordan der løbende bliver arbejdet med at optimere intranettet inspireret af James Robertsons metode.

v/Cecilie Rask, Rigspolitiet

14.50 - Pause 

15.10 - Bedre brugeroplevelse via intern kommunikation

v/ Jonas Bladt Hansen, Arla Foods 

16.00 - Tak for i dag

Ordstyrer og facilitator: Anette Wittenberg, IntraTeam. 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og få det seneste nye om SharePoint, Office 365, arrangementer og meget andet.

Tak til vores partnere

   
 

Tilmeld dig her eller til Anja@IntraTeam.dk

  Før 7. april Før 5. maj Efter 5. maj
Plus-medlemmer* GRATIS GRATIS GRATIS
Medlemmer** Kr. 1.395 Kr. 1.595 Kr. 1.795
Kollega til medlemmer*** Kr. 1.895 Kr. 2.095 Kr. 2.295
Øvrige Kr. 2.395 Kr. 2.595 Kr. 2.795

*IntraTeam plus-medlemskab

**Medlemskab af IntraTeam (Standard netværksgruppemedlemskab eller arrangementsmedlemskab) 

*** Oplys navnet på betalende medlem for at modtage kollegarabatten

Priser i danske kroner og ex. moms. 

Vi tager forbehold for ændringer. 

Du vil automatisk få en profil på IntraTeam.dk samt IntraTeams nyhedsbrev, når du tilmelder dig et arrangement hos IntraTeam. Du kan til hver en tid framelde dig igen. 

Tilmeldingen er bindende 14 dage før arrangementet. Pladsen kan overdrages til en kollega. Ved afmelding inden 14 dage før arrangement betales 10% af prisen til administration.


Værts navn: 
Marcela Alvarado

 

 

 

Feedback Form