SharePoint og andre digitale samarbejdsværktøjer i SimCorp

 
29. september 2017 - Kl. 10:00 - 12:30

Der er et begrænset antal pladser. 

Mød Project Coordinator Maria Pedersen fra Simcorps 'Release and Process Office'. 

Kom, hør om og se Simcorps SharePoint intranet og del viden om brug af mange kanaler til intern kommunikation og samarbejde.

Der er begrænset antal deltagere

Intern kommunikation på både intranet, sociale medier og digitale samarbejdsværktøjer

Virksomhedernes intranet er blevet sociale. Men de er sjældent det eneste medie til intern dialog og videndeling, korte beskeder og updates, idégenerering og chat.

SimCorp er ingen undtagelse. Derfor er deres SharePoint Online / Office 365 platform kun en del af deres digitale, sociale univers. De bruger således også Slack, Yammer, Skype, VersionOne og MediaWiki.

På mødet sætter vi fokus på samspil og balance mellem intranet og andre sociale medier til intern kommunikation og samarbejde. Hvad betyder det for medarbejderne og for virksomheden, at der er flere platforme og mange interfaces? Er det en fordel eller skaber det blot forvirring?

Kom til Intranet SiteSeeing, hør om og se:

  • Rundt om SimCorps intranet: Om bl.a. governance, løbende udvikling, værdi for forretningen og teknikken. 
  • Live SiteSeeing: Rundtur på intranettet. 
  • Mange kanaler: Om brug af både intranet og bl.a. Slack, Yammer, Skype og VersionOne

Der sættes god tid af til videndeling mellem deltagerne med særligt fokus på, hvordan brugen af flere forskellige medier har af ulemper og fordele – og hvordan det skal håndteres.

SimCorp er en garvet intranet-virksomhed. De har gennem mange år skabt gode rammer for videndeling og samarbejde på intranettet og andre interne digitale medier. Vi har i Intra2 tidligere bl.a. hørt om deres omfattende faglige wiki, hvor medarbejderne i fællesskab har skabt et forretningskritisk opslagsværk.

Intranettet er baseret på SharePoint Online / Office 365.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Priser og tilmelding 

Med medlemskab*; GRATIS 
 
Øvrige: 1.500,-
 
*Intra2 virksomheds-, individuelt eller IntraTeam netværksgruppemedlemskab
 
Priser er ex. moms
 
 
 
Du vil automatisk få en profil på IntraTeam.dk, når du tilmelder dig et arrangement hos IntraTeam. Du kan til hver en tid framelde dig igen. 

Der tages forbehold for ændringer. 

Tilmeldingen er bindende 14 dage før arrangementet. Pladsen kan overdrages til en kollega. Ved afmelding inden 14 dage før arrangement betales 10% af prisen til administration. 

Værts navn: 
Maria Pedersen

 

 

 

Feedback Form