Martin Gamfeldt Michelsen's billede

Hej alle

Jeg er igang med at lave et overblik over vores services vi tilbyder som gerne skulle vise hvad der bør bruges til hvilket formal.

Jakob Bo Flygare's billede

 Vi har et public facing SharePoint.

Jakob Bo Flygare's billede

 Vi har et public facing SharePoint.

Dansk Flygtningehjælp inviterer indenfor til netværksmøde d. 20. marts på Borgergade i København K. Til mødet skal vi bl.a. høre om, hvordan Dansk Flygtningehjælp arbejder med forandringsledelse. Derudover kommer Jens Peder Kristoffersen fra LaunchPeople kommer og fortæller om brug af video i forandringsprocesser. Sidst, men ikke minst vil der rig mulighed for at få sparring og input til dine aktuelle udfordringer med forandringsledelse herunder udveksling af erfaringer med infoskærme.

Igen i år var det to stærke intranet med hver deres respektive styrker, der endte i finalen om IntranetPrisen. Rigspolitiet trak det lange strå i forhold til Kræftens Bekæmpelse, fordi resultaterne af såvel benchmark- som brugerundersøgelsen gav førstnævnte et utvetydigt forspring.

En hilsen fra Kræftens Bekæmpelse. 

I 2017 besvarede ca. 50% af medlemmerne hos IntraTeam 16 spørgsmål i en brugerundersøgelse. Overordnet er der stor tilfredshed med de 21 forskellige netværksgrupper, og medlemmerne kom med flere gode og relevante ideer til at videreudvikle netværksmodellen.  

Rikke Bygballe Møller 's billede

Er der nogen som kender en god cloud løsning til vores kommunikationsafdeling, som skal flytte deres billedfiler fra et serverdrev og skal' kunne det samme', med stier fra div Adope programmer, metad

Det næste møde i Sitecore gruppen er d. 8. marts 2018. Mødet bliver afholdt af ISS World Services i Søborg. 
Vi skal se ISS World Services' Sitecore hjemmeside og der vil være rig mulighed for at dele erfaring og viden omkring Sitecore. 


Jacob Surland fra Pentia vil holde et indlæg om:

  • Begrænsninger i Sitecores Mediebibliotek
  • Workarounds til Mediebibliotekets begrænsninger
  • Alternativer til Sitecores Mediebibliotek
  • Digizuites muligheder
Feedback Form