Technology has played a pivotal role in all organisations over the last few decades.

When you look for it, you find digital signage everywhere within today’s organisations.

The way the world communicates is going through an enormous (and sometimes painful) transformation.

D. 21. september holder gruppen om intern søgning - Enterprise Search netværksmøde hos MT Højgaard i Søborg. På mødet vil MT Højgaard fortælle om deres erfaringer med intern søgning.
Derudover vil der blive rig mulighed for at få sparring og input til dine udfordringer.
Der vil ydermere være en times indlæg fra Thomas Palsbjørn Pedersen, ProActive, om standard SharePoint søgning, og hvilke muligheder det giver.

Social media has redefined crisis communication. That’s old news.

D. 13. september holder vi netværksmøde i gruppen for interne digitale forretningsudviklere hos Nets i Ballerup. Helt ekstraordinært har vi to temaindlæg på programmet. LEGO kommer og fortæller om deres Continuous improvement, og Dansk Retursystem vil fortælle om deres BPM-rejse fra forretningsstrategi til proces. 

Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål til indlæggene. Til mødet vil der også være tid til at få sparring til dine aktuelle udfordringer. 

Milestones Systems inviterer indenfor til netværksmøde d. 12. september i Brøndby. Til mødet vil Milestone Systems fortælle om deres første erfaringer med Workplace by Facebook. Derudover vil der være en times indlæg om streaming, hvor der vil være inspiration fra LEGO Koncernen. På mødet vil der også være rig mulighed for at dele viden om mødedeltagernes aktuelle situation og evt. udfordringer.

Læs mere om netværksgruppen.

Vores jyske og fynske netværksgruppe om SharePoint holder møde d. 6. september hos KMD i Aalborg. Mødet afholdes fra kl. 10-14. 
Til mødet vil der være en times indlæg om Power Bi fra Tom Andersen, Innofactor.
Derudover skal vi se og høre om KMDs SharePoint intranet.
Sidst, men ikke mindst, vil der være rig mulighed for at få sparring og input til dine aktuelle arbejdsopgaver og udfordringer. Du vil ligeledes høre om SharePoint erfaringer fra de andre mødedeltagere.   
  

The Digital Workplace Radar provides a powerful model for making sense of future technologies.

D. 22. august fra kl. 10-14 holder vores gruppe om Knowledge Management, digitalt og socialt samarbejde møde hos Coloplast i Humlebæk.
Vi skal bl.a. høre om Coloplasts erfaringer, og der vil være rig mulighed for at få sparring til dine udfordringer og erfaringer.
Til mødet vil der også være en times tema om "Kampen med organisationen", hvor mødedeltagerne vil bidrage med deres eksemper og erfaringer med kampe i deres organisation - både negative og positive udfald. 

I cannot think of a digital workplace tool, since SharePoint, that has received so much attention and ink than Slack.

Feedback Form