Du vil på denne dag høre cases om præmierede SharePoint intranet fra Arla og FOA, adoption hos Siemens, Udenrigsministeriets brug af MySite og hvordan Gentofte Kommune bruger SharePoint til at styre kontrakter. 

Tilmeld dig her eller send en mail til Anja@IntraTeam.dk

 

22. juni kl. 9-16 

 

Konferencen afholdes hos DSB i Høje Taastrup. 

 • Siemens Wind Power - Få brugerne til at bruge intranettet
 • Avanceret brug af MySite hos Udenrigsministeriet
 • Gentofte Kommune - Kontraktstyring på SharePoint
 • Arlas højtpræmierede SharePoint intranet
 • FOA NET - Vinder af IntranetPrisen 2017
 • Hvad bruges SharePoint og Office 365 til?
Kurt Kragh Sørensen's billede

 Hejsa

Jeg har tidligere været så heldig at kunne rejse med PeopleNet, da de sendte mange til SharePoint konferencerne og det har været fedt.

Managing a global intranet is challenging for central teams, and the wider scope of the digital workplace makes it even more difficult.

Vores netværksgruppe om Knowledge Management, digitalt og socialt samarbejde holder møde d. 15. juni hos Horten Advokatpartnerselskab i Hellerup. Mødet er fra kl. 10-14. 


På mødet vil ProActive komme og holde en times indlæg om information governance på brugerniveau, og derudover skal vi høre om, hvordan Nordea arbejder med bl.a. Knowledge Management.
Sidst, men ikke mindst vil der blive rig mulighed for at tale og få sparring om deltagernes erfaringer og udfordringer. 

Netværksgruppen om SharePoint 2013 holder møde d. 14. juni hos A.P. Møller - Maersk. Mødet er fra kl. 10-14. 


Til mødet skal vi se og høre om A.P. Møller - Maersks SharePoint intranet. Ydermere vil der være rig mulighed for at dele viden og erfaringer om deltagernes udfordringer og arbejdsopgaver. 
Christoffer Soltau fra Innofactor vil derudover komme og berige os med viden om arkitektur, metadata, søgning og rankeringsmodeller med fokus på SharePoint 2013 intranet.

På dette netværksmøde vil Maria Sennels komme og berige os med viden om forandringskommunikation. Indægget vil bl.a. omhandle: 

 • give indsigt i, hvordan man får ledere og medarbejdere med, når virksomheder gennemfører forandringer
 • fokusere på hvilke metoder og redskaber, der virker
 • inspirere via cases og eksempler, hvor ledere på alle niveauer og store grupper af medarbejdere involveres gennem kommunikation

Derudover vil der være rig mulighed for at få vendt dine udfordringer og erfaringer med de andre i gruppen, og dermed få værdifuld sparring. 

Dato: 13. juni - kl. 10-14 

 

Det er netværksgruppen om forandringsledelse, som åbner dørerne og lader dig kigge med indenfor. Mødet foregår hos Tryg i Ballerup. 

Er du i tvivl om, hvilke konsekvenser den nye persondataforordning har for dig, så kan denne håndbog være et nyttet redskab. Bogen introducerer os til de fælles europæriske regler og principper for behandling af personoplysninger. Den kan benyttes for private virksomheder og offentlige myndigheder til at sikre compliance med de nye, skærpede regler. 

Forordningen er optrykt i bogen og derfor altid ved hånden.

Bogen er skrevet af Nis Peter Dal, Jesper Langemark og Amalie Langebæk fra advokatfirmaet Bird & Bird.

Death is coming to SharePoint 2010. Mainstream Support from Microsoft SharePoint ended nearly two years ago.

To this day, I still find it interesting to listen to my HR communication peers and hear where they are in their employer brand journey.

Denmark’s premier intranet community and conference organizer, IntraTeam (arguably the World’s most active and advanced, certainly per capita) has launched an Intranet/Digital Workplace

Kom med til dette heldagsarrangement, hvor I vil blive beriget med viden om bl.a. Workplace by Facebook, Yammer, mobilt intranet og organisatorisk forankring af intranettet. Ydermere vil FOA,  vinderen af IntranetPrisen 2017, fortælle om udviklingsprocessen og vise deres prisvindende intranet. 

8. juni 2017 

Arrangementet finder sted hos Arla Foods i Viby J. 

På programmet er følgende: 

 • Oplevelser med Workplace by Facebook hos BDO 
 • Fra tidsfordriv til ledelsesværktøj – rejsen med Yammer i LEGO Koncernen
 • Mobilt intranet og mobil app hos Arla Foods
 • Nyt intranet hos PANDORA
 • FOA NET - Vinder af IntranetPrisen 2017
 • Organisatorisk forankring af nyt intranet i Billund Lufthavn

Tilmeld dig her eller send en mail til Anja@IntraTeam.dk

At the start of this week Jive, one of the dominant enterprise social vendors, agreed to a buyout.

Feedback Form