Vores nye netværksgruppe om e-læring holder første møde d. 21. marts hos NNE i Gentofte. Til netværksmødet vil Leif Sørensen fra Relation Technologies komme og holde indlæg om bl.a. arbejdspladslæring, læring gennem spil og tal og tanker om læring. Derudover skal vi høre om e-læring hos NNE, og dele viden og udfordringer om emnet. Agendaen for mødet er således: 

10.00 Velkomst
10.10 Kort deltagerpræsentation
10.30 Netværksgruppen om e-læring: Formål og indhold
11.00 Pause
11.10 Tema: Arbejdspladslæring og spil
12.15 Frokost
13.00 E-læring herunder evt. Onboarding og LMS platform hos NNE
14.00 Tak for i dag og på gensyn

Vores netværksgruppe om intranet og digitale arbejdspladser i offentlige organisationer og kommuner holder møde d. 6. december hos Høje-Taastrup Kommune. Høje-Taastrup Kommune vil fortælle og vise om deres intranet, og der vil blive rig  mulighed for at få sparring til dine aktuelle udfordringer fra ligesindede. Der vil ydermere være en times temaindlæg om "Redaktørernes rolle og arbejdsopgaver på intranettet". Her skal vi høre om deltagernes erfaringer på området - på godt og ondt. Derudover vil Wintra fortælle om et træningsprogram for redaktører, som har givet interessante resultater.

Vores netværksgruppe om Sitecore til hjemmesider holder møde d. 7. december hos KMD i Ballerup. Til mødet vil KMD vise og fortælle om deres Sitecore hjemmeside, og der vil blive rig mulighed for at få direkte input og sparring til dine udfordringer om Sitecore. 

Der vil ydermere være en times temaindlæg om organisatorisk implementering af Sitecore, hvor Mehdi Motaghiani fra Netcompany vil komme og holde indlæg. Han vil bl.a. komme ind på kunde-centrisk tilgang, mapping af strategiske målsætninger og optimering vha. marketing automation. 

Mødet er fra kl. 10-14. 

Lotte Skov Holm's billede

Kære alle

Tak for et fint, fint møde. Og her vores strategi.

vh Lotte

Har I en SharePoint on prem løsning, og vil du gerne have sparring og input til dine aktuelle udfordringer på området, så kig med her. Vores netværksgruppe om SharePoint on premise holder møde d. 6. december hos Coloplast i Humlebæk.

Til mødet vil Coloplast vise og fortælle om deres SharePoint intranet. Der vil ydermere blive rig mulighed for at dele dine erfaringer og udfordringer med ligesindede. Derudover skal vi også høre indlæg om mobile muligheder på SharePoint on premse. Jesper Bo Larsen fra Blue Dock vil komme og berige os med hans viden.

Mødet varer fra kl. 10-14, og agendaen ser således ud: 

10.00 Velkomst og introduktion til gruppen
10.10 Kort præsentation af hver deltager (60 sekunder)
10.55 Pause
11.00 Tema: SharePoint mobil on prem
12.00 Frokost
12.50 Næste mødes tema
13.00 Præsentation af Coloplast
13.10 Værtspræsentation: SharePoint on Coloplast 
14.00 Farvel og på gensyn

Jakob Bo Flygare's billede

Jeg har brug for at lave navigationslinks for anonyme brugere, men kan jeg lave en målgruppe for anonyme brugere, som jeg kan sætte på her _layouts/15/AreaNavigationSettings.aspx?

Arbejder du med intern kommunikation på Office 365, så kig med her. Vores netværksgruppe om intern kommunikation på Office 365 holder møde d. 5. december hos Dansk Flytningehjælp. Til mødet vil Dansk Flytningehjælp fortælle om deres intranet og erfaringer med Office 365.

Der vil også blive rig mulighed for at få sparring til dine aktuelle udfordringer med Office 365 med fokus på kommunikationsdelen.

Temaindlægget på mødet varer en time, og det omhandler Office 365 strategi, og hvad bruger du til hvad? Her vil Lasse Skjelmose fra ProActive komme og berige os med hans viden på området. Der vil være god mulighed for at stille spørgsmål direkte til Lasse om emnet.

Mødet afholdes i København fra kl 10-14.

Feedback Form