Vil du gerne vide mere om, hvad PowerApps kan bruges til? Og vil du høre erfaringer fra Microsoft Ignite konferencen? Så er det netop dette netværksmøde, du skal deltage i.

Vores netværksgruppe om SharePoint Online og Office 365 - Sjælland inviterer indenfor d. 9. november fra kl. 10-14. Mødet afholdes hos COWI i Kongens Lyngby. COWI vil fortælle om deres erfaringer med SharePoint Online og Office 365. To af deltagerne til mødet vil holde oplæg om deres udbytte fra Ignite konferencen. Ydermere vil Søren Gravesen fra ProActive komme og fortælle om, hvad PowerApps kan bruges til. Sidst, men ikke mindst vil du have mulighed for at få direkte sparring til dine udfordringer, fra de andre deltagere i mødet.

Vores netværksgruppe om intern kommunikation, sociale medier og intranet - Sjælland holder møde d. 7. november hos Dansk Industri i København.

Dansk Industri vil fortælle om deres interne kommunikation og intranet, og der vil blive rig mulighed for at stille spørgsmål til deres løsninger. Ydermere vil du få mulighed for at få sparring direkte til dine udfordringer, da der er tid til generel videndeling på mødet.

På mødet vil der være en times temaindlæg om at få kollegaer til at bidrage til intranettet. Her vil mødedeltagerne bidrage med deres egne erfaringer og eksempler til fælles inspiration og sparring.

Netværksgruppen om intern søgning - Enterprise Search holder møde d. 2. november, og du er inviteret med.

Mødet afholdes hos SimCorp i København fra kl. 10-14. SimCorp vil fortælle om deres interne søgning og der vil blive rig mulighed for at få sparring til dine udfordringer på området. Derudover vil der være en times temaindlæg om søgeinterfaces. Her vil Anders Häggdahl fra Findwise komme og berige os med hans viden på området. Her vil der også være god mulighed for at stille spørgsmål til temaet.  

Arbejder du med SharePoint on premise med en lidt mere teknisk vinkel, så kig med her!

Vores netværksgruppe om SharePoint on premise for de lidt mere tekniske holder møde d. 1. november hos SEAS-NVE i Haslev. Til mødet vil du få mulighed for at se SEAS-NVEs SharePoint intranet, og der vil blive rig mulighed for at tale med de andre deltagere om dine aktuelle udfordringer. Derudover vil der være en times indlæg om SharePoint governance på drift og udvikling. Her vil Anders Skjønaa fra Procurati bidrage os med hans viden på området.

Vores netværksgruppe om SharePoint Online og Office 365 - Jylland/Fyn holder møde d. 26. oktober hos Aarhus Kommune.

Til mødet vil Aarhus Kommune fortælle om deres brug af Office 365. Ydermere vil der blive holdt indlæg om Office 365 strategi og hvilke funktioner du bruger i hvilke sammenhænge. Sidst, men ikke mindst kan du få sparring til dine udfordringer med Office 365 fra ligesindende.

På dette arrangement sætter vi fokus på de skærpede krav til bl.a. håndtering af medarbejders persondata, fotos, indhold på virksomhedens medier og de strammere dokumentationskrav.

Lovteksten er over 200 sider, men hvad er vigtigt i forhold til dine arbejdsopgaver? På dette arrangementet kan du få et godt indspark til, de love, som du bør kende til som intranet-, HR- eller kommunikationsansvarlig.

Den nye persondataforordning træder i kraft 25. maj 2018. 

Arrangementet afholdes d. 30. oktober hos Bech-Bruun fra kl. 13.00-16.30.

Vores netværksgruppe om intern kommunikation, sociale medier og intranet - Jylland/Fyn holder møde d. 1. november. Mødet afholdes hos Danfoss i Nordborg. 

Danfoss vil fortælle om deres nye og ambitiøse intranet, og der vil blive rig mulighed for at stille spørgsmål til værten. Ydermere skal vi høre indlæg om instruktionsvideoer fra Jens Peder Kristoffersen, LaunchPeople. Der vil også blive tid til at vende dine aktuelle udfordringer med de andre deltagere i mødet. 

Feedback Form