Registrer dig eller log ind og anmod om medlemskab af denne gruppe for at se indholdet.

Netværksgruppe for interne digitale forretningsudviklere

For dem, der arbejder med at udvikle forretningens interne processer digitalt

Dit udbytte

Om møderne

Medlemskab

Dit udbytte

I denne netværksgrupper får du inspiration til dit arbejde med at udvikle forretningen digitalt og få gode idéer fra andre med samme udfordringer. Gennem erfaringsudveksling og faglig sparring bliver du ajourført med den seneste udvikling inden for digital forretningsudvikling og får konkrete input til, hvordan I kan skabe succes med digitalisering. Samtidig opbygger du et solidt netværk af ligesindede, som du kan trække på til dit arbejde med at udvikle forretningen digitalt.

Et bredt udsnit af organisationer deltager i vores netværksgrupper, heriblandt de fleste af Danmarks største virksomheder. Kontakt os på Info@IntraTeam.dk eller tlf. 70 26 08 01, hvis du vil vide hvem, der er medlem i denne gruppe. 

Hvordan får virksomheden gavn af mit medlemskab?

Gennem vores netværksgrupper får din arbejdsplads viden og inspiration fra andre, der skal udvikle forretningen digitalt. Dit medlemskab gavner virksomheden, fordi I får:

 • inspiration fra andre virksomheder
 • bedre udbytte af investeringen i udviklingen af forretningen digitalt
 • viden om det nyeste inden for digitalisering, kunstig intelligens og procesoptimering
 • svar på konkrete udfordringer
 • viden om andres succeser og fejltrin
 • et netværk at trække på

Medlemsfordele

Vi koordinerer netværksmøderne, kommer med oplæg eller skaffer eksperter om digital forretningsudvikling. Som aktive deltagere i møderne stiller vi vores viden til rådighed for dig og deler den.
Desuden får du:

 • Mødemateriale fra netværksmøderne
 • Rabat på IntraTeam Event og andre arrangementer
 • Fuld adgang til IntraTeam.dk, hvor du kan:
  - læse artikler om forretningsudvikling, kunstig intelligens og digitalisering af arbejdsprocesser 
  - se skærmdumps af andres digitaliseringer
  - finde anbefalede links til fx leverandører af løsninger til forretningsudvikling
  - deltage i debatten med andre, der arbejder med digitalisering

Anmod om optagelse i gruppen

Send en mail på Info@IntraTeam.dk, hvori du skriver dine kontaktinformationer, samt hvilke(n) gruppe(r) du gerne vil meldes ind i. Du kan også ringe til os på 70260801.

 

Om møderne

Dagsorden for netværksmøderne

På netværksmøderne deler vi viden om udvikling af forretningen, digitalisering og kunstig intelligens. Ved hvert møde har vi et indlæg om intern digital udvilkling af forretningen efter gruppens valg. Herefter er der frokost og networking. Værten præsenterer efterfølgende sine erfaringer med udvikling af forretningen og/eller præsenterer en udfordring for netværksgruppen. Værten får evalueret forretningsudviklingen eller forslag til løsning af sine udfordringer af de øvrige medlemmer i gruppen.

Mødetemaer

Netværksmøderne tager udgangspunkt i temaer, som afspejler medlemmernes konkrete udfordringer og interesser. Til de kvartalsvise møder tager vi emner op som fx:

 • Fra forretningsstrategi til proces
 • Konstant udvikling af forretningerne
 • Kunstig intelligens
 • Chatbots
 • Digitalisering af arbejdsprocesser med Workflow
 • Lean på de administrative processer

Læs om næste møde i gruppen

Gruppernes størrelse og geografi

Netværksmøderne holdes i de enkelte virksomheder. Medlemmerne skiftes til at være vært og få evalueret deres digitale forretningsudvikling. Vi tilstræber 10-12 deltagere til hvert møde.
Der er ét møde i hvert kvartal.

IntraTeam Event Copenhagen

Som betalende medlem kan du deltage én dag på IntraTeam Event for kun kr. 790,- excl. moms. IntraTeam Event er vores internationale konference om intranet for hele intranetteamet. Se alle vores arrangementer her.  

Denne dag tæller som 1. kvartals møde

Anmod om optagelse i gruppen

Send en mail på Info@IntraTeam.dk, hvori du skriver dine kontaktinformationer, samt hvilke(n) gruppe(r) du gerne vil meldes ind i. Du kan også ringe til os på 70260801.

 

Næste møde(r)

30. apr. 2018 10:00 - 14:00 - Saint-Gobain Distribution Denmark - Tema: Kunstig intelligens og machine learning

Tema: Kunstig intelligens og machine learning. Indlæg v/ Martin Börjesson, 2021.AI. 

Ydermere skal vi høre om digitaliseringsprocesser hos Saint-Gobain Distribution samt dele viden og erfaringer mellem deltagerne.  

Medlemskab

Personligt medlemskab

For at opnå fortrolighed i gruppen er det vigtigt, at det er de samme personer, der kommer fra gang til gang. Derfor er medlemskabet personligt. Medlemskabet kan til enhver tid overdrages til en anden kollega, og er du forhindret i at deltage på et møde, må du sende en substitut. Er der et spændende tema for en af dine kolleger, må du tage en kollega med en gang imellem.

Priser

Priser og medlemskaber

Kollegarabat

Er I flere betalende medlemmer i samme organisation, så kontakt os for rabat. Ring til os på 70 26 08 01 eller send en mail til Info@IntraTeam.dk.

Få et gratis prøvebesøg

Kontakt os på Info@IntraTeam.dk for et gratis og uforpligtende prøvemøde. Konsulenter og leverandører har ingen adgang.

 

Anmod om optagelse i gruppen

Send en mail på Info@IntraTeam.dk, hvori du skriver dine kontaktinformationer, samt hvilke(n) gruppe(r) du gerne vil meldes ind i. Du kan også ringe til os på 70 26 08 01.

Vi hjælper dig meget gerne med at finde den optimale netværksgruppe til dig.

OBS! Ingen adgang for konsulenter og leverandører
Konsulenter og leverandører har som udgangspunkt ikke adgang til netværksgrupperne, medmindre medlemmerne af gruppen har ønsket det. Det samme gælder i vores gratis interessegrupper.

 

 

 

 

Feedback Form