Registrer dig eller log ind og anmod om medlemskab af denne gruppe for at se indholdet.

Netværksgruppe om e-læring

For ansvarlige og medarbejdere, der arbejder med e-læring

Dit udbytte

Om møderne

Medlemskab

Dit udbytte

I denne netværksgruppe får du inspiration til dit arbejde med e-læring og kan diskutere med andre ligesindede om fælles udfordringer. Gennem erfaringsudveksling og faglig sparring bliver du ajourført med den seneste udvikling om e-læring og får konkrete input til, hvordan du kan forbedre jeres arbejde med e-læring. Samtidig opbygger du et solidt netværk af ligesindede, som du kan trække på til dit arbejde.

Et bredt udsnit af organisationer deltager i vores netværksgrupper, heriblandt mange af Danmarks største virksomheder. Kontakt os på Info@IntraTeam.dk eller tlf. 70 26 08 01, hvis du vil vide hvem, der er medlem i denne gruppe. 

Hvordan får virksomheden gavn af mit medlemskab?

Gennem vores netværksgrupper får din arbejdsplads viden og inspiration fra andre, der står med de samme udfordringer som jer. Dit medlemskab gavner virksomheden, fordi I får:

 • Inspiration fra andre virksomheder
 • Bedre udbytte af investeringen i ny teknologi og forandringsledelse
 • Viden om det nyeste inden for forandringsledelse
 • Svar på konkrete udfordringer
 • Viden om andres succeser og fejltrin
 • Et netværk at trække på

Medlemsfordele

Vi koordinerer netværksmøderne, kommer med oplæg eller skaffer eksperter inden for medlemmernes interesseområder. Som aktive deltagere i møderne stiller vi vores viden til rådighed for dig.

Desuden får du:

 • Mødemateriale fra netværksmøderne
 • Rabat på IntraTeam Event og andre arrangementer
 • Fuld adgang til IntraTeam.dk

Anmod om optagelse i gruppen

Send en mail på Info@IntraTeam.dk, hvori du skriver dine kontaktinformationer, samt hvilke(n) gruppe(r) du gerne vil meldes ind i. Du kan også ringe til os på 70260801.

Om møderne

Dagsorden for netværksmøderne

Til netværksmøderne deler vi viden om e-læring. Ved hvert møde har vi et indlæg om e-læring efter gruppens valg. Herefter er der frokost og networking. Værten præsenterer efterfølgende sine aktuelle udfordringer om e-læring og får evalueret sin løsning af de øvrige medlemmer i gruppen.

Mødetemaer

Netværksmøderne tager udgangspunkt i temaer, som afspejler medlemmernes konkrete udfordringer og interesser. Til de kvartalsvise møder tager vi emner op som fx:

 • Hvordan relevant indhold kan præsenteres, så modtageren får mest mulig læring og oplever motivation. 
 • Udvikling af et overordnet læringskoncept, hvor der tænkes i at kvalitetssikre de enkelte e-læringsmoduler, så de kan understøtte det daglige arbejde og skabe sammenhæng og viden hos medarbejderen på en værdifuld måde.
 • Faglige input til hvilke medier, der er anvendelige til hvilket indhold.
 • Inspiration til håndtering og strukturering af et system til e-læring og videndeling herunder muligheder og begrænsninger i valg af LMS system.
 • Erfaringsudveksling i forhold til, hvor ansvaret for udarbejdelse og vedligehold af indhold skal placeres i virksomheden.       

Gruppernes størrelse og geografi

Netværksmøderne holdes i de enkelte virksomheder og organisationer. Medlemmerne skiftes til at være vært og få sparring på deres udfordringer om e-læring. Vi tilstræber 10-12 deltagere til hvert møde.
Der er ét møde i hvert kvartal.

Anmod om optagelse i gruppen

Send en mail på Info@IntraTeam.dk, hvori du skriver dine kontaktinformationer, samt hvilke(n) gruppe(r) du gerne vil meldes ind i. Du kan også ringe til os på 70260801.

Næste møde(r)

21. mar. 2018 10:00 - 14:00 - NNE - Tema: Arbejdspladslæring og spil

Tema: Arbejdspladslæring og spil. Indlæg v/ Leif Sørensen, Actee (tidl. Relation Technologies) 

Tal og tanker om læring

 • Transfer
 • 70:20:10

E-læring - et overblik over landskabet

 • Aktører, formater og trends

Arbejdspladslæring

 • Hvad er det og hvordan bruger vi det hos Actee

Læring gennem spil

 • Vi spiller et af Actees simulationsbaserede læringsspil

Til mødet skal vi ydermere høre om e-læring hos NNE. Derudover skal vi dele viden om deltagernes erfaringer og udfordringer med e-læring.

Der er fortrinsret for betalende medlemmer af denne gruppe. Ønsker du at blive medlem af gruppen, så send en mail til Info@IntraTeam.dk

Medlemskab

Personligt medlemskab

For at opnå fortrolighed i gruppen er det vigtigt, at det er de samme personer, der kommer fra gang til gang. Derfor er medlemskabet personligt. Medlemskabet kan til enhver tid overdrages til en anden kollega, og er du forhindret i at deltage på et møde, må du sende en substitut. Er der et spændende tema for en af dine kolleger, må du tage en kollega med en gang imellem.

Priser

Priser og medlemskaber

Kollegarabat

Er I flere betalende medlemmer i samme organisation, så kontakt os for rabat. Ring til os på 70 26 08 01 eller send en mail til Info@IntraTeam.dk.

Få et gratis prøvebesøg

Kontakt os på Info@IntraTeam.dk for et gratis og uforpligtende prøvemøde. Konsulenter og leverandører har ingen adgang.

Anmod om optagelse i gruppen

Send en mail på Info@IntraTeam.dk, hvori du skriver dine kontaktinformationer, samt hvilke(n) gruppe(r) du gerne vil meldes ind i. Du kan også ringe til os på 70 26 08 01.

Vi hjælper dig meget gerne med at finde den optimale netværksgruppe til dig.

OBS! Ingen adgang for konsulenter og leverandører
Konsulenter og leverandører har som udgangspunkt ikke adgang til netværksgrupperne, medmindre medlemmerne af gruppen har ønsket det. Det samme gælder i vores gratis interessegrupper.

 

 

 

Feedback Form