Registrer dig eller log ind og anmod om medlemskab af denne gruppe for at se indholdet.

Netværksgruppe om forandringsledelse

For medarbejdere, der arbejder med forandringsledelse

Dit udbytte

Om møderne

Medlemskab

Dit udbytte

I denne netværksgruppe får du inspiration til dit arbejde med forandringsledelse - Change Management og kan diskutere med andre om fælles udfordringer. Gennem erfaringsudveksling og faglig sparring bliver du ajourført med den seneste udvikling inden for emnet og får konkrete input til, hvordan du kan forbedre jeres arbejde med forandringsledelse. Samtidig opbygger du et solidt netværk af ligesindede, som du kan trække på til dit arbejde.

Et bredt udsnit af organisationer deltager i vores netværksgrupper, heriblandt de fleste af Danmarks største virksomheder. Kontakt os på Info@IntraTeam.dk eller tlf. 70 26 08 01, hvis du vil vide hvem, der er medlem i denne gruppe. 

Hvordan får virksomheden gavn af mit medlemskab?

Gennem vores netværksgrupper får din arbejdsplads viden og inspiration fra andre, der står med de samme udfordringer som jer. Dit medlemskab gavner virksomheden, fordi I får:

 • Inspiration fra andre virksomheder
 • Bedre udbytte af investeringen i ny teknologi og forandringsledelse
 • Viden om det nyeste inden for forandringsledelse
 • Svar på konkrete udfordringer
 • Viden om andres succeser og fejltrin
 • Et netværk at trække på

Medlemsfordele

Vi koordinerer netværksmøderne, kommer med oplæg eller skaffer eksperter inden for medlemmernes interesseområder. Som aktive deltagere i møderne stiller vi vores viden til rådighed for dig.

Desuden får du:

 • Mødemateriale fra netværksmøderne
 • Rabat på IntraTeam Event og andre arrangementer
 • Fuld adgang til IntraTeam.dk, hvor du kan:
  - læse artikler om change management, intranet og digitale arbejdspladser i vores vidensunivers
  - finde anbefalede links til fx leverandører
  - deltage i debatten sammen med andre Change Managers

Anmod om optagelse i gruppen

Send en mail på Info@IntraTeam.dk, hvori du skriver dine kontaktinformationer, samt hvilke(n) gruppe(r) du gerne vil meldes ind i. Du kan også ringe til os på 70260801.

Om møderne

Dagsorden for netværksmøderne

Til netværksmøderne deler vi viden om forandringsledelse. Ved hvert møde har vi et indlæg om emner om change management efter gruppens valg; det kan være user adoption, udrulningsplaner etc. Herefter er der frokost og networking. Værten præsenterer efterfølgende sin aktuelle udfordring om forandringsledelse og får evalueret sin løsning af de øvrige medlemmer i gruppen.

Mødetemaer

Netværksmøderne tager udgangspunkt i temaer, som afspejler medlemmernes konkrete udfordringer og interesser. Til de kvartalsvise møder tager vi emner op som fx:

 • Udrulningsplaner
 • Supportoptimering
 • Kommunikationsplaner 
 • Uddannelsesplaner
 • Influence & Management

Læs om næste møde i gruppen

Gruppernes størrelse og geografi

Netværksmøderne afholdes i de enkelte virksomheder og organisationer. Medlemmerne skiftes til at være vært og få sparring på deres udfordringer om change management. Vi tilstræber 10-12 deltagere til hvert møde.
Der er ét møde i hvert kvartal.

Anmod om optagelse i gruppen

Send en mail på Info@IntraTeam.dk, hvori du skriver dine kontaktinformationer, samt hvilke(n) gruppe(r) du gerne vil meldes ind i. Du kan også ringe til os på 70260801.

Næste møde(r)

20. mar. 2018 10:00 - 14:00 - Dansk Flygtningehjælp - Tema: Brug af video i forandringsprocesser

Tema: Brug af video i forandringsprocesser. Indlæg v/Jens Peder Kristoffersen fra LaunchPeople. 

Derudover skal vi dele viden om deltagernes erfaringer og udfordringer med forandringsledelse. Under første agendapunkt vil vi udveksle erfaringer med infoskærme som kanal til forandringskommunikation.

Medlemskab

Personligt medlemskab

For at opnå fortrolighed i gruppen er det vigtigt, at det er de samme personer, der kommer fra gang til gang. Derfor er medlemskabet personligt. Medlemskabet kan til enhver tid overdrages til en anden kollega, og er du forhindret i at deltage på et møde, må du sende en substitut. Er der et spændende tema for en af dine kolleger, må du tage en kollega med en gang imellem.

Priser

Priser og medlemskaber

Kollegarabat

Er I flere betalende medlemmer i samme organisation, så kontakt os for rabat. Ring til os på 70 26 08 01 eller send en mail til Info@IntraTeam.dk.

Få et gratis prøvebesøg

Kontakt os på Info@IntraTeam.dk for et gratis og uforpligtende prøvemøde. Konsulenter og leverandører har ingen adgang.

 

Anmod om optagelse i gruppen

Send en mail på Info@IntraTeam.dk, hvori du skriver dine kontaktinformationer, samt hvilke(n) gruppe(r) du gerne vil meldes ind i. Du kan også ringe til os på 70 26 08 01.

Vi hjælper dig meget gerne med at finde den optimale netværksgruppe til dig.

OBS! Ingen adgang for konsulenter og leverandører
Konsulenter og leverandører har som udgangspunkt ikke adgang til netværksgrupperne, medmindre medlemmerne af gruppen har ønsket det. Det samme gælder i vores gratis interessegrupper.

 

 

 

Feedback Form