Registrer dig eller log ind og anmod om medlemskab af denne gruppe for at se indholdet.

Netværksgruppe om intern kommunikation i internationale virksomheder

For kommunikationsfolk og medarbejdere i internationale virksomheder med ansvar for intern kommunikation

Dit udbytte

Om møderne

Medlemskab

Dit udbytte

I denne netværksgruppe får du inspiration til dit arbejde med intern kommunikation samt lejlighed til at drøfte fælles udfordringer. Gennem erfaringsudveksling og faglig sparring bliver du ajourført med den seneste udvikling på området og får konkrete input til, hvordan du kan skabe succes gennem intern kommunikation på traditionel vis og med de nye sociale kanaler. Samtidig opbygger du et solidt netværk af ligesindede, som du kan trække på i dit arbejde.

Et bredt udsnit af organisationer deltager i vores netværksgrupper, heriblandt de fleste af Danmarks største virksomheder. Kontakt os på Info@IntraTeam.dk eller tlf. 70 26 08 01, hvis du vil vide hvem, der er medlem i denne gruppe.

Hvordan får virksomheden gavn af mit medlemskab?

Gennem vores netværksgrupper får din arbejdsplads viden og inspiration fra andre, der står med de samme udfordringer som jer. Dit medlemskab gavner virksomheden, fordi I får:

 • inspiration fra andre virksomheder
 • bedre udbytte af den interne kommunikation
 • viden om det nyeste inden for intern kommunikation og intranet
 • svar på konkrete udfordringer
 • viden om andres succeser og fejltrin
 • et netværk at trække på

Medlemsfordele

Vi koordinerer netværksmøderne, kommer med oplæg eller skaffer eksperter inden for medlemmernes interesseområder. Som aktive deltagere i møderne stiller vi vores viden om intern kommunikation, sociale medier og intranet til rådighed for dig.

Desuden får du:
 • Mødemateriale fra netværksmøderne
 • Rabat på IntraTeam Event og andre arrangementer
 • Fuld adgang til IntraTeam.dk, hvor du kan:
  - læse artikler om intern kommunikation i vores vidensunivers
  - se skærmdumps af andres intranet
  - finde anbefalede links til fx leverandører
  - deltage i debatten sammen med andre intranetansvarlige
 • Adgang til alle ressourcer på Intra2.dk – herunder flere tusinde intranet screenshots fra danske og udenlandske virksomheder. 

 

Anmod om optagelse i gruppen

Send en mail på Info@IntraTeam.dk, hvori du skriver dine kontaktinformationer, samt hvilke(n) gruppe(r) du gerne vil meldes ind i. Du kan også ringe til os på 70260801.

Om møderne

Dagsorden for netværksmøderne

Til netværksmøderne deler vi viden om intern kommunikation, sociale medier og intranet i internationale virksomheder. Ved hvert møde har vi et temaindlæg om intern kommunikation efter gruppens valg. Herefter er der frokost og networking. Værten præsenterer efterfølgende sin internationale kommunikationsindsats.

Mødetemaer

Netværksmøderne tager udgangspunkt i temaer, som afspejler medlemmernes konkrete udfordringer og interesser. Til de kvartalsvise møder tager vi emner op som fx:

 • Kommunikation på tværs af lokationer, kulturer og sprog
 • Kommunikationspolitik og samspil med øvrige politikker
 • Kommunikationsstrategi
 • Redaktionsgrupper
 • Nyhedsformidling
 • Interne sociale medier
 • Videokommunikation
 • Forandringskommunikation
 • Ledelseskommunikation

Gruppernes størrelse og geografi

Erfa-møderne afholdes i de enkelte virksomheder og organisationer. Medlemmerne skiftes til at være vært og få evalueret deres intranet eller hjemmeside i henhold til erfa-gruppens fokus. Vi tilstræber 10-12 deltagere til hvert møde.
Der er ét møde i hvert kvartal.

IntraTeam Event Copenhagen

Som betalende medlem kan du deltage én dag på IntraTeam Event for kun kr. 790,- excl. moms. IntraTeam Event er vores internationale konference om intranet, digitale arbejdspladser, SharePoint og søgning. Se alle vores arrangementer. 

 

Dagen fungerer som 1. kvartalsmøde i erfa-gruppen.

 

Anmod om optagelse i gruppen

Send en mail på Info@IntraTeam.dk, hvori du skriver dine kontaktinformationer, samt hvilke(n) gruppe(r) du gerne vil meldes ind i. Du kan også ringe til os på 70260801.

Næste møde(r)

02. maj 2018 10:00 - 14:00 - Danske Bank - Tema: Lederapp hos Maersk Oil

Tema: Lederapp hos Maersk Oil. Indlæg v/Cecilia Ann Bang, Maersk Oil. 

Derudover skal vi høre om Danske Banks intranet og interne kommunikation samt dele viden om mødedeltagernes aktuelle situation.

Medlemskab

Personligt medlemskab

For at opnå fortrolighed i gruppen er det vigtigt, at det er de samme personer, der kommer fra gang til gang. Derfor er medlemskabet personligt. Medlemskabet kan til enhver tid overdrages til en anden kollega, og er du forhindret i at deltage på et møde, må du sende en substitut. Er der et spændende tema for en af dine kolleger, må du tage en kollega med en gang imellem.

Priser

Priser og medlemskaber

Kollegarabat

Er I flere betalende medlemmer i samme organisation, så kontakt os for rabat. Ring til os på 70 26 08 01 eller send en mail til Info@IntraTeam.dk.

Få et gratis prøvebesøg

Kontakt os på Info@IntraTeam.dk for et gratis og uforpligtende prøvemøde. Konsulenter og leverandører har ingen adgang.

 

Anmod om optagelse i gruppen

Send en mail på Info@IntraTeam.dk, hvori du skriver dine kontaktinformationer, samt hvilke(n) gruppe(r) du gerne vil meldes ind i. Du kan også ringe til os på 70 26 08 01.

Vi hjælper dig meget gerne med at finde den optimale <netværksgruppe til dig.

OBS! Ingen adgang for konsulenter og leverandører
Konsulenter og leverandører har som udgangspunkt ikke adgang til netværksgrupperne, medmindre medlemmerne af gruppen har ønsket det. Det samme gælder i vores gratis interessegrupper.

 

 

 

Feedback Form