Registrer dig eller log ind og anmod om medlemskab af denne gruppe for at se indholdet.

Netværksgruppe om Knowledge Management, digitalt og socialt samarbejde

For medarbejdere, der er ansvarlige for Knowledge Management og deres organisations udnyttelse af digitale og sociale samarbejdsværktøjer

Dit udbytte

Om møderne

Medlemskab

Dit udbytte

I vores netværksgrupper får du inspiration til dit arbejde digitale og sociale samarbejdsværktøjer og kan diskutere med andre om fælles udfordringer. Gennem erfaringsudveksling og faglig sparring bliver du ajourført med den seneste udvikling inden for netværksgruppens speciale og får konkrete input til, hvordan du kan skabe succes gennem digitalt samarbejde. Samtidig opbygger du et solidt netværk af ligesindede, som du kan trække på til dit arbejde Knowledge Management, digitalt og socialt samarbejde.

Et bredt udsnit af organisationer deltager i vores netværksgrupper, heriblandt de fleste af Danmarks største virksomheder. Kontakt os på Info@IntraTeam.dk eller tlf. 70 26 08 01, hvis du vil vide hvem, der er medlem i denne gruppe. 

Hvordan får virksomheden gavn af mit medlemskab?

Gennem vores netværksgrupper får din arbejdsplads viden og inspiration fra andre, der står med de samme udfordringer som jer. Dit medlemskab gavner virksomheden, fordi I får:

 • inspiration fra andre virksomheder
 • bedre udbytte af det digitale samarbejde
 • viden om det nyeste inden for digitalt samarbejde
 • svar på konkrete udfordringer
 • viden om andres succeser og fejltrin
 • et netværk at trække på

Medlemsfordele

Vi koordinerer netværksmøderne, kommer med oplæg eller skaffer eksperter inden for medlemmernes interesseområder. Som aktive deltagere i møderne stiller vi vores viden om digitalt samarbejde til rådighed for dig.
Desuden får du:

 • Mødemateriale fra netværksmøderne
 • Rabat på IntraTeam Event og andre arrangementer
 • Fuld adgang til IntraTeam.dk, hvor du kan:
  - læse artikler om digitalt samarbejde i vores vidensunivers
  - se skærmdumps af andres intranet
  - finde anbefalede links til fx leverandører
  - deltage i debatten med andre, der arbejder med Knowledge Management

 

Anmod om optagelse i gruppen

Send en mail på Info@IntraTeam.dk, hvori du skriver dine kontaktinformationer, samt hvilke(n) gruppe(r) du gerne vil meldes ind i. Du kan også ringe til os på 70260801.

 

Om møderne

Dagsorden for netværksmøderne

Til netværksmøderne deler vi viden om Knowledge Management, digitalt og socialt samarbejde. Ved hvert møde har vi et indlæg om digitalt samarbejde efter gruppens valg. Herefter er der frokost og networking. Værten præsenterer efterfølgende sit digitale samarbejde og får evalueret sin løsning af de øvrige medlemmer i gruppen.

Mødetemaer

Netværksmøderne tager udgangspunkt i temaer, som afspejler medlemmernes konkrete udfordringer og interesser. Til de kvartalsvise møder tager vi emner op som fx:

 • Videnstrategi
 • Videndeling på forsiden af intranettet
 • Good, better, best practices
 • Sociale medier – politik og retningslinjer
 • Mobil videndeling
 • Hvordan får vi medarbejderne til at dele viden?
 • Interne netværk
 • Hvordan understøtter vi den "rigtige" forretning?
 • Digital Workplace Maturity Model

Læs om næste møde i gruppen

Gruppernes størrelse og geografi

Netværksmøderne afholdes i de enkelte virksomheder og organisationer. Medlemmerne skiftes til at være vært og få evalueret deres intranet eller hjemmeside i henhold til netværksgruppens fokus. Vi tilstræber 10-12 deltagere til hvert møde.
Der er ét møde i hvert kvartal.


 

IntraTeam Event Copenhagen

Som betalende medlem kan du deltage én dag på IntraTeam Event for kun kr. 790,- excl. moms. IntraTeam Event er vores internationale konference om intranet, digitale arbejdspladser, SharePoint og søgning. Se alle vores arrangementer. 

Dagen fungerer som 1. kvartalsmøde i netværksgruppen.

Anmod om optagelse i gruppen

Send en mail på Info@IntraTeam.dk, hvori du skriver dine kontaktinformationer, samt hvilke(n) gruppe(r) du gerne vil meldes ind i. Du kan også ringe til os på 70260801.

Næste møde(r)

11. apr. 2018 10:00 - 14:00 - Rigspolitiet - Tema: Artificial intelligence i dag og om 3-5 år

Tema: Artificial intelligence i dag og om 3-5 år. Indlæg v/Martin Börjesson, 2021.ia

Derudover skal vi tale om Knowledge Management, digitalt og socialt samarbejde hos Rigspolitiet. Ydermere vil der være rig mulighed for at dele viden og udfordringer mellem mødedeltagerne. 

Medlemskab

Personligt medlemskab

For at opnå fortrolighed i gruppen er det vigtigt, at det er de samme personer, der kommer fra gang til gang. Derfor er medlemskabet personligt. Medlemskabet kan til enhver tid overdrages til en anden kollega, og er du forhindret i at deltage på et møde, må du sende en substitut. Er der et spændende tema for en af dine kolleger, må du tage en kollega med en gang imellem.

Priser

Priser og medlemskaber

 

Kollegarabat

Er I flere betalende medlemmer i samme organisation, så kontakt os for rabat. Ring til os på 70 26 08 01 eller send en mail til Info@IntraTeam.dk.

Få et gratis prøvebesøg

Kontakt os på Info@IntraTeam.dk for et gratis og uforpligtende prøvemøde. Konsulenter og leverandører har ingen adgang.

 

Anmod om optagelse i gruppen

Send en mail på Info@IntraTeam.dk, hvori du skriver dine kontaktinformationer, samt hvilke(n) gruppe(r) du gerne vil meldes ind i. Du kan også ringe til os på 70 26 08 01.

Vi hjælper dig meget gerne med at finde den optimale netværksgruppe til dig.

OBS! Ingen adgang for konsulenter og leverandører
Konsulenter og leverandører har som udgangspunkt ikke adgang til erfa-grupperne, medmindre medlemmerne af gruppen har ønsket det. Det samme gælder i vores gratis interessegrupper.

 

 

 

 

Feedback Form