Registrer dig eller log ind og anmod om medlemskab af denne gruppe for at se indholdet.

Netværksgruppe om SharePoint 2016

For medarbejdere, der er ansvarlige for SharePoint 2016

Dit udbytte

Om møderne

Medlemskab

Dit udbytte

I vores netværksgruppe får du inspiration til dit arbejde med SharePoint 2016 og kan diskutere med andre om fælles udfordringer. Gennem erfaringsudveksling og faglig sparring bliver du ajourført med den seneste udvikling inden for netværksgruppens speciale og får konkrete input til, hvordan du kan skabe succes med SharePoint. Samtidig opbygger du et solidt netværk af ligesindede, som du kan trække på i dit arbejde med SharePoint 2016.

Et bredt udsnit af organisationer deltager i vores netværksgrupper, heriblandt mange af Danmarks største virksomheder. Kontakt os på Info@IntraTeam.dk eller tlf. 70 26 08 01, hvis du vil vide hvem, der er medlem i denne gruppe. 

Hvordan får virksomheden gavn af mit medlemskab?

Gennem vores netværksgrupper får din arbejdsplads viden og inspiration fra andre, der står med de samme udfordringer som jer. Dit medlemskab gavner virksomheden, fordi I får:

 • Inspiration fra andre virksomheder
 • Bedre udbytte af jeres SharePoint-løsning
 • Viden om det nyeste inden for SharePoint
 • Svar på konkrete udfordringer
 • Viden om andres succeser og fejltrin
 • Et netværk at trække på

Medlemsfordele

Vi koordinerer netværksmøderne, kommer med oplæg eller skaffer eksperter inden for medlemmernes interesseområder. Som aktive deltagere i møderne stiller vi vores viden om SharePoint til rådighed for dig.
Desuden får du:

 • Mødemateriale fra netværksmøderne
 • Rabat på IntraTeam Event og andre arrangementer
 • Fuld adgang til IntraTeam.dk, hvor du kan:
  - Læse artikler om SharePoint i vores vidensunivers
  - Se skærmdumps af andres intranet
  - Finde anbefalede links til fx leverandører
  - Deltage i debatten med andre, der arbejder med SharePoint

Anmod om optagelse i gruppen

Send en mail på Info@IntraTeam.dk, hvori du skriver dine kontaktinformationer, samt hvilke(n) gruppe(r) du gerne vil meldes ind i. Du kan også ringe til os på 7026 0801.

Om møderne

Dagsorden for netværksmøderne

Til netværksmøderne deler vi viden om SharePoint 2016 og gode webparts. Ved hvert møde har vi et indlæg om SharePoint efter gruppens valg. Herefter er der frokost og networking. Værten præsenterer efterfølgende sin SharePoint 2016-løsning og får den evalueret af de øvrige medlemmer i gruppen.

Mødetemaer

Netværksmøderne tager udgangspunkt i temaer, som afspejler medlemmernes konkrete udfordringer og interesser. Til de kvartalsvise møder tager vi emner op som fx:

 • Opgradering til SharePoint 2016
 • Mobilt intranet på SharePoint 2016
 • Cloudready. Apps eller webparts
 • Governance på SharePoint 2016 - Overvågning - Nintex
 • Workflow manager i SharePoint 2016
 • Newsfeed og socialt i SharePoint 2016
 • Arkitektur, metadata, søgning og rangeringsmodeller

Læs om næste møde i gruppen

Gruppernes størrelse og geografi

Netværksmøderne afholdes i de enkelte virksomheder og organisationer. Medlemmerne skiftes til at være vært og få evalueret deres intranet eller hjemmeside i henhold til netværksgruppens fokus. Vi tilstræber 10-12 deltagere til hvert møde.
Der er ét møde i hvert kvartal.

IntraTeam Event Copenhagen

Som betalende medlem kan du deltage én dag på IntraTeam Event for kun kr. 790,- excl. moms. IntraTeam Event er vores internationale konference om intranet for hele intranetteamet. Se alle vores arrangementer her.  

Denne dag tæller som 1. kvartals møde.

Anmod om optagelse i gruppen

Send en mail på Info@IntraTeam.dk, hvori du skriver dine kontaktinformationer, samt hvilke(n) gruppe(r) du gerne vil meldes ind i. Du kan også ringe til os på 7026 0801.

Næste møde(r)

Næste netværksmøde i gruppen er under planlægning.

Medlemskab

Personligt medlemskab

For at opnå fortrolighed i gruppen er det vigtigt, at det er de samme personer, der kommer fra gang til gang. Derfor er medlemskabet personligt. Medlemskabet kan til enhver tid overdrages til en anden kollega, og er du forhindret i at deltage på et møde, må du sende en substitut. Er der et spændende tema for en af dine kolleger, må du tage en kollega med en gang imellem.

Priser

Priser og medlemskaber

 

Få et gratis prøvemøde

Kontakt os på Info@IntraTeam.dk for et gratis og uforpligtende prøvemøde. Konsulenter og leverandører har ingen adgang.

 

Anmod om optagelse i gruppen

Send en mail på Info@IntraTeam.dk, hvori du skriver dine kontaktinformationer, samt hvilke(n) gruppe(r) du gerne vil meldes ind i. Du kan også ringe til os på 70 26 08 01.

Vi hjælper dig meget gerne med at finde den optimale netværksgruppe til dig.

OBS! Ingen adgang for konsulenter og leverandører
Konsulenter og leverandører har som udgangspunkt ikke adgang til netværksgrupperne, medmindre medlemmerne af gruppen har ønsket det. Det samme gælder i vores gratis interessegrupper.
 

 

 

 

 

Feedback Form