Registrer dig eller log ind og anmod om medlemskab af denne gruppe for at se indholdet.

Netværksgruppe om SharePoint Online og Office 365 - Jylland/Fyn

For jyske og fynske medarbejdere, der arbejder med SharePoint Online og Office 365

Dit udbytte

Om møderne

Medlemskab

Dit udbytte

I denne netværksgruppe får du inspiration til dit arbejde med SharePoint Online og Office 365 og kan diskutere med andre om fælles udfordringer. Gennem erfaringsudveksling og faglig sparring bliver du ajourført med den seneste udvikling inden for Office 365 og SharePoint online og får konkrete input til, hvordan du kan skabe succes med Office 365 og SharePoint online. Samtidig opbygger du et solidt netværk af ligesindede, som du kan trække på til dit arbejde Office 365 og SharePoint online.

Et bredt udsnit af organisationer deltager i vores netværksgrupper, heriblandt de fleste af Danmarks største virksomheder. Kontakt os på Info@IntraTeam.dk eller tlf. 70 26 08 01, hvis du vil vide hvem, der er medlem i denne gruppe.

Hvordan får virksomheden gavn af mit medlemskab?

Gennem vores netværksgrupper får din arbejdsplads viden og inspiration fra andre, der står med de samme udfordringer som jer. Dit medlemskab gavner virksomheden, fordi I får:

 • inspiration fra andre virksomheder og lignende organisationer
 • bedre udbytte af jeres Office 365/SharePoint online-løsning
 • viden om det nyeste inden for Office 365 og SharePoint online
 • svar på konkrete udfordringer
 • viden om andres succeser og fejltrin
 • et netværk at trække på

Medlemsfordele

Vi koordinerer netværksmøderne og skaffer eksperter om Office 365 og SharePoint online. Som aktive deltagere i møderne stiller vi vores viden til rådighed for dig.
Desuden får du:

 • Mødemateriale fra netværksmøderne
 • Rabat på IntraTeam Event og andre arrangementer
 • Fuld adgang til IntraTeam.dk, hvor du kan:
  - læse artikler om Office 365 og SharePoint online i vores vidensunivers
  - se skærmdumps af andres intranet
  - finde anbefalede links til fx leverandører
  - deltage i debatten med andre, der arbejder med Office 365 og SharePoint online

Anmod om optagelse i gruppen

Send en mail på Info@IntraTeam.dk, hvori du skriver dine kontaktinformationer, samt hvilke(n) gruppe(r) du gerne vil meldes ind i. Du kan også ringe til os på 70260801.

Om møderne

Dagsorden for netværksmøderne

Til netværksmøderne deler vi viden om Office 365/SharePoint online og gode apps. Ved hvert møde har vi et indlæg om Office 365/SharePoint online efter gruppens valg. Herefter er der frokost og networking. Værten præsenterer efterfølgende sin Office 365/SharePoint-løsning og får den evalueret af de øvrige medlemmer i gruppen.

Mødetemaer

Netværksmøderne tager udgangspunkt i temaer, som afspejler medlemmernes konkrete udfordringer og interesser. Til de kvartalsvise møder tager vi emner op som fx:

 • Hvordan får I medarbejdere til at bruge Office 365 og SharePoint online
 • Workflows på SharePoint online
 • Office 365 apps 
 • Performanceoptimering af Office 365

Læs om næste møde i gruppen

Gruppernes størrelse og geografi

Netværksmøderne afholdes i de enkelte virksomheder og organisationer. Medlemmerne skiftes til at være vært og få evalueret deres brug af Office 365 og SharePoint online. Vi tilstræber 10-12 deltagere til hvert møde. Denne gruppe har base i Jylland og på Fyn. 
Der er ét møde i hvert kvartal.

IntraTeam Event Copenhagen

Som betalende medlem kan du deltage én dag på IntraTeam Event for kun kr. 790,- excl. moms. IntraTeam Event er vores internationale konference om intranet for hele intranetteamet. Se alle vores arrangementer her.  

Denne dag tæller som 1. kvartals møde.

Anmod om optagelse i gruppen

Send en mail på Info@IntraTeam.dk, hvori du skriver dine kontaktinformationer, samt hvilke(n) gruppe(r) du gerne vil meldes ind i. Du kan også ringe til os på 70260801.

Næste møde(r)

18. apr. 2018 10:00 - 14:00 - DLG - Tema: Office 365 strategi (Hvorfor, hvordan, udrulning, KPI-ere)

Tema: Office 365 strategi (Hvorfor, hvordan, udrulning, KPI-ere). Indlæg v/ Flemming Goldbach, Wizdom. 

Derudover skal vi se og høre om DLGs brug af Office 365 og/eller SharePoint Online. Der bliver også rig mulighed for at dele viden og erfaringer deltagerne imellem.

Medlemskab

Personligt medlemskab

For at opnå fortrolighed i gruppen er det vigtigt, at det så vidt muligt er de samme personer, der kommer fra gang til gang. Derfor er medlemskabet personligt. Medlemskabet kan til enhver tid overdrages til en anden kollega, og er du forhindret i at deltage på et møde, må du sende en substitut. Er der et spændende tema for en af dine kolleger, må du tage en kollega med en gang imellem.

Priser

Priser og medlemskaber

Kollegarabat

Er I flere betalende medlemmer i samme organisation, så kontakt os for rabat. Ring til os på 70 26 08 01 eller send en mail til Info@IntraTeam.dk.

Få et gratis prøvebesøg

Kontakt os på Info@IntraTeam.dk for et gratis og uforpligtende prøvemøde. Konsulenter og leverandører har ingen adgang.

 

Anmod om optagelse i gruppen

Send en mail på Info@IntraTeam.dk, hvori du skriver dine kontaktinformationer, samt hvilke(n) gruppe(r) du gerne vil meldes ind i. Du kan også ringe til os på 70 26 08 01.

Vi hjælper dig meget gerne med at finde den optimale netværksgruppe til dig.

OBS! Ingen adgang for konsulenter og leverandører
Konsulenter og leverandører har som udgangspunkt ikke adgang til netværksgrupperne, medmindre medlemmerne af gruppen har ønsket det. Det samme gælder i vores gratis interessegrupper.
 

 

 

 

 

Feedback Form