Registrer dig eller log ind og anmod om medlemskab af denne gruppe for at se indholdet.

Netværksgrupper om ITIL Change Management

For medarbejdere, der arbejder med ITIL Change Management

Dit udbytte

Om møderne

Medlemskab

Dit udbytte

I denne netværksgrupper får du inspiration til dit arbejde med drift og vedligeholdelse af IT systemer og kan diskutere med andre om fælles udfordringer. Gennem erfaringsudveksling og faglig sparring bliver du ajourført med den seneste udvikling og får konkrete input til, hvordan du kan arbejde med ITIL Change Management på en bedre måde. Du vil samtidig få opbygget et solidt netværk af ligesindede, som du kan trække på til netop dit arbejde.

Et bredt udsnit af organisationer deltager i vores netværksgrupper, heriblandt de fleste af Danmarks største virksomheder. Kontakt os på Info@IntraTeam.dk eller tlf. 70 26 08 01, hvis du vil vide hvem, der er medlem i denne gruppe. 

Hvordan får virksomheden gavn af mit medlemskab?

Gennem vores netværksgrupper får din arbejdsplads viden og inspiration fra andre, der står med de samme udfordringer som jer. Dit medlemskab gavner virksomheden, fordi I får:

 • Inspiration fra andre virksomheder
 • Bedre udbytte af investeringen i ny teknologi og ITIL Change Management
 • Viden om det nyeste inden for change management
 • Svar på konkrete udfordringer
 • Viden om andres succeser og fejltrin
 • Et netværk at trække på

Medlemsfordele

Vi koordinerer erfa-møderne, kommer med oplæg eller skaffer eksperter inden for medlemmernes interesseområder. Som aktive deltagere i møderne stiller vi vores viden til rådighed for dig.

Desuden får du:

 • Mødemateriale fra netværksmøderne
 • Rabat på IntraTeam Event og mange andre arrangementer
 • Fuld adgang til IntraTeam.dk, hvor du kan:
  - læse artikler om ITIL Change Management, intranet og digitale arbejdspladser i vores vidensunivers
  - finde anbefalede links til fx leverandører
  - deltage i debatten sammen med andre, der arbejder med ITIL Change Management

Anmod om optagelse i gruppen

Send en mail på Info@IntraTeam.dk, hvori du skriver dine kontaktinformationer, samt hvilke(n) gruppe(r) du gerne vil meldes ind i. Du kan også ringe til os på 70260801.

Om møderne

Dagsorden for erfa-møderne

Til erfa-møderne deler vi viden om ITIL Change Management. Ved hvert møde har vi et indlæg om emner efter gruppens valg. Herefter er der frokost og networking. Værten præsenterer efterfølgende sin aktuelle udfordring eller løsning om ITIL Change Management og får evalueret sin løsning af de øvrige medlemmer i gruppen.

Mødetemaer

Erfa-møderne tager udgangspunkt i temaer, som afspejler medlemmernes konkrete udfordringer og interesser. Til de kvartalsvise møder tager vi emner op som fx: 

 • Udrulningsplaner
 • Supportoptimering
 • Kommunikationsplaner
 • Managementprocedurer
 • Managementrapporter 
 • Uddannelsesplaner 
 • Influence & Management 
 • Evalueringsrapporter 
 • Øge kommunikationen til de implicerede

Læs om næste møde i gruppen

Gruppernes størrelse og geografi

Erfa-møderne afholdes i de enkelte virksomheder og organisationer. Medlemmerne skiftes til at være vært og få sparring på deres udfordringer. Vi tilstræber 10-12 deltagere til hvert møde.
Der er ét møde i hvert kvartal.

IntraTeam Event Copenhagen

Som betalende medlem kan du deltage én dag på IntraTeam Event for kun kr. 790,- excl. moms. IntraTeam Event er vores internationale konference om intranet for hele intranetteamet. Se alle vores arrangementer.  

Anmod om optagelse i gruppen

Send en mail på Info@IntraTeam.dk, hvori du skriver dine kontaktinformationer, samt hvilke(n) gruppe(r) du gerne vil meldes ind i. Du kan også ringe til os på 70260801.

Næste møde(r)

Næste netværksmøde i gruppen er under planlægning.

Medlemskab

Personligt medlemskab

For at opnå fortrolighed i gruppen er det vigtigt, at det er de samme personer, der kommer fra gang til gang. Derfor er medlemskabet personligt. Medlemskabet kan til enhver tid overdrages til en anden kollega, og er du forhindret i at deltage på et møde, må du sende en substitut. Er der et spændende tema for en af dine kolleger, må du tage en kollega med en gang imellem.

Priser

Priser og medlemskaber

Kollegarabat

Er I flere betalende medlemmer i samme organisation, så kontakt os for rabat. Ring til os på 70 26 08 01 eller send en mail til Info@IntraTeam.dk.

Få et gratis prøvebesøg

Kontakt os på Info@IntraTeam.dk for et gratis og uforpligtende prøvemøde. Konsulenter og leverandører har ingen adgang.

Anmod om optagelse i gruppen

Send en mail på Info@IntraTeam.dk, hvori du skriver dine kontaktinformationer, samt hvilke(n) gruppe(r) du gerne vil meldes ind i. Du kan også ringe til os på 70 26 08 01.

Vi hjælper dig meget gerne med at finde den optimale  netværksgrupper til dig.

OBS! Ingen adgang for konsulenter og leverandører
Konsulenter og leverandører har som udgangspunkt ikke adgang til netværksgrupperne, medmindre medlemmerne af gruppen har ønsket det. Det samme gælder i vores gratis interessegrupper.

 

 

 

Feedback Form