Brugerbetingelser og licens www.IntraTeam.dk

 
 1. Man bliver bruger på www.IntraTeam.dk ved at oprette en profil på siden. Det får man ved (som minimum) at opgive en gyldig e-mailadresse og vælge et brugernavn og et kodeord. For den fulde udnyttelse af www.IntraTeam.dk, kan brugeren derefter oprette nye systemer, leverandører, oprette links, kommentere på det andre har anbefalet og meget mere. Det er kun tilladt at have én brugerprofil i dit eget navn på www.IntraTeam.dk.
 2. IntraTeam A/S udgiver alt materiale på internetdomænet my.IntraTeam.dk under denne Creative Commons-licens: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/. Det betyder, at andre end IntraTeam A/S gerne må ændre eller bygge videre på værket uden tilladelse, men at IntraTeam A/S og de(n) relevante bruger(e) skal angives, som skaber af værket. Værket må dog ikke anvendes i kommerciel henseende. Hvis du er i tvivl, så spørg os på Info@IntraTeam.dk, så får du sikkert lov alligevel.
 3. Ved oprettelse af en profil giver brugeren IntraTeam A/S ret til at benytte de data, som brugeren har indtastet og uploaded (fx de anbefalinger og kommentarer brugeren har skrevet). Data kan benyttes af og på my.IntraTeam.dk, såvel som i andre medier, både trykte og digitale, kommercielle såvel som ikke-kommercielle. Hvis en bruger ikke ønsker, at hans/hendes data bliver vist hos IntraTeam A/S’ kommercielle samarbejdspartnere, så skal brugeren angive dette på "Min side".
 4. Brugeren har altid ret til selv at benytte, hvad han/hun har skrevet på www.IntraTeam.dk i andre sammenhænge og medier end www.IntraTeam.dk.
 5. IntraTeam A/S er ikke ansvarlig for, hvad brugeren skriver. Brugeren har selv ansvar for at overholde gældende dansk ret, når han/hun skriver anmeldelser og kommentarer, uploades skærmdumps, billeder m.v. på www.IntraTeam.dk. Brugeren er hermed også ansvarlig for, at tredjemands ophavsrettigheder ikke krænkes, fx ved visse former for krænkende ”deep linking” m.v. Vi opfordrer alle brugere til at udvise god stil.
 6. Brugeren må ikke udnytte www.IntraTeam.dk til at reklamere for leverandører eller systemer, som brugeren selv er tilknyttet. Brugeren må dog gerne skrive en anmeldelse af leverandører og systemer, som brugeren selv har tilknytning til, men det anses for god skik, at brugeren oplyser, hvilken tilknytning han/hun har til leverandøren eller systemet. Vi henviser til markedsføringslovens §4, ifølge hvilken det er vildledende handelspraksis at udgive sig for at være forbruger.
 7. IntraTeam A/S forbeholder sig ret til at slette en brugers profil, samt slette eller redigere i anmeldelser, kommentarer, blogindlæg m.v., hvis IntraTeam A/S vurderer, at indholdet er upassende, overskrider dansk lov eller udtryk for dårlig stil. IntraTeam A/S forbeholder sig ligeledes ret til at nægte bestemte personer adgang til at benytte sig af www.IntraTeam.dk.
 8. IntraTeam A/S er ikke ansvarlig for anvendelsen af brugernavn, kodeord mv. Brugeren er selv ansvarlig for, at disse data forbliver private. Brugerens kodeord m.v. opbevares af IntraTeam A/S i krypteret form. IntraTeam A/S behandler alle personlige oplysninger fortroligt (fx e-mail, bopæl og lignende).
 9. IntraTeam A/S forpligter sig til aldrig at videresælge eller -give brugerens e-mail og andre private kontaktoplysninger til tredjepart.
 10. IntraTeam A/S udsender et nyhedsbrev med jævne mellemrum. Brugeren kan fravælge dette på www.IntraTeam.dk eller direkte i det fremsendte nyhedsbrev.
 11. IntraTeam A/S er ikke ansvarlig for følger af nedbrud eller tekniske problemer på www.IntraTeam.dk.
 12. IntraTeam A/S er ikke ansvarlig for, at indholdet på www.IntraTeam.dk er korrekt.
 13. Hvis en bruger handler i strid med gældende dansk ret ved de ting han/hun skriver og gør på www.IntraTeam.dk, eller krænker tredjemands rettigheder m.v., kan IntraTeam A/S udlevere relevante data om brugeren, IP-adresser m.v. til fx politiet.
 14. IntraTeam A/S kan helt eller delvist sælge og/eller udleje sig selv, sine aktiviteter og sin virksomhed, hvilket omfatter alt materiale på www.IntraTeam.dk.
 15. Som det fremgår flere steder af brugerbetingelserne, er brugeren ansvarlig for at overholde gældende dansk ret, herunder også de gældende regler om ophavsret m.v. Brugeren må således hverken krænke IntraTeam A/S’s ophavsrettigheder eller rettigheder som tilkommer andre brugere eller tredjemand. Hvis du er i tvivl, så spørg IntraTeam A/S på Info@IntraTeam.dk.
 16. Alle brugere er forpligtet til at efterkomme brugerbetingelserne. Hvis du generelt er i tvivl om indholdet og betydningen af brugerbetingelserne, så spørg IntraTeam A/S på Info@IntraTeam.dk.
 17. Hvad angår brugerbetingelserne henvises der generelt til gældende dansk ret med undtagelse af de tilfælde, hvor brugerbetingelserne selv fraviger herfra. Eventuelle retstvister skal afgøres efter dansk ret, lovgivning og retspraksis m.v., og med værneting i Danmark.
 18. Brugerbetingelserne kan ændres uden varsel. De senest opdaterede brugerbetingelser findes på www.IntraTeam.dk. Brugeren er selv ansvarlig for at orientere sig om eventuelle ændringer i brugerbetingelserne. Ved at oprette en profil forpligter brugeren sig til at efterkomme de til enhver tid gældende brugerbetingelser, herunder også de ændringer som måtte være foretaget efter brugerens oprettelse af sin profil.
 19. IntraTeam A/S lover at arbejde på at give brugeren den bedste oplevelse, med fokus på indhold og brugervenlighed. Målet er at give brugeren mulighed for at få mest ud af intranettenes og nettets mange muligheder.
 20. Tak fordi du som bruger på www.IntraTeam.dk er med til at skabe Danmarks bedste intranet- og webforum.
   

 

 

Feedback Form