Indhold tagget med: Intranet Governance

 
Results 1 - 10 of 112

Resultater

Lisbet Hebbelstrup, OK Danmark har været så flink at tillade, at vi offentliggør nogle af deres politikker.

Her følger OK's politikker:

Det er vigtigt, at have en ansvarlig redaktør og en redaktion på dit intranet. Hvis du ikke har det, så taber du overblikket over dit intranet, og alle kan få deres indhold på forsiden. Ikke alt egner sig til at komme på forsiden eller på intranettet overhovedet.

Forankringen af den digitale arbejdsplads bliver noget sværere end forankringen af det traditionelle intranet. Ansvaret for den digitale arbejdsplads skal ligge i en stabsfunktion under direktionen.

Intranets are much more than they have been in the past.

You may remember my last post ab

One of the on-going intranet debates is whether intranets have a role to play in supporting organisational culture.

Doing an evaluation of your intranet can be a difficult and seemingly daunting task. Research to be done, discussions to be had, comparisons to be made, reports to be written.

Her er en artikel om håndtering af rejseinformation på intranettet med den forskel, at det selvfølgelig mest er arbejdsmæssigt fokuseret.

Det er en god ide at samle rejserelateret information ét sted på intranettet under fx Rejsesiden, Rejseinfo eller Rejseportalen, så den rejsende medarbejder kan planlægge og følge op på rejseaktiviteterne, uden at det bliver en intranetrejse i sig selv at skulle navigere og søge rundt efter relevant og nødvendig information.

En anden god ide er at give de rejsende mobil adgang til intranettet eller at tilbyde dem virksomhedens rejseapp. 

Wedge has made a draft manifesto, to guide everyone who writes, publishes, comments, blogs, uploads or interacts with our new intranet system.

Feedback Form